Toimitus- ja maksuehdot

Toimitusajat ja -tavat

Tilaus ja sitä koskeva lasku toimitetaan postitse joko kirjeenä tai pakettina asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen tai lähimpään Postin toimipisteeseen. Tuuma-kustannuksen tilausten normaali toimitusaika on 1–2 viikkoa.

Ilmestyneitä tuotteita pystymme toimittamaan alle viikon toimitusajalla pikatoimituksena. Pikatoimituksissa hintaan lisätään 5 euroa. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Toimitamme tuotteet Suomessa Postin välityksellä.

Toimitamme tuotteita myös ulkomaille. Ulkomaan toimituksissa veloitamme postikuluja 9,90 euroa. Tee tilaus ulkomaille toimitettavista kirjoista sähköpostitse: asiakaspalvelu@tuumakustannus.fi

Lähetyskulut Suomessa

Pienlähetys 4,90 euroa
Postipaketti Postin toimipisteeseen 7,90 euroa

Tilausvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestin lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Maksaminen

Lasku lähetetään samassa lähetyksessä tilauksen kanssa. Laskulla on maksuaikaa 21 päivää. Lasku voidaan lähettää myös eri osoitteeseen tai verkkolaskuna. Täytä silloin erillinen laskutusosoite lisätiedot/laskutustiedot-kenttään.

Jos sinulla on avoimia laskuja, toimitamme uuden tilauksesi vasta kun avoimet laskut on maksettu. Tarvittaessa tarkistamme luottotietosi. Väärinkäytösepäilyissä pidätämme oikeuden olla lähettämättä tilausta.

Veloitamme maksukehotuksista huomautuskuluja 5 euroa/kpl. Kahden huomautuksen jälkeen laskutamme saatavamme perintätoimiston kautta. Kannustamme ottamaan maksuvaikeuksissa heti yhteyttä, niin voimme järjestää asian niin, että maksu onnistuu.

Tutustumis- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteillamme on maksuton 14 päivän tutustumis- ja palautusoikeus. Aika lasketaan tuotteiden vastaanottamispäivästä. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Voit tehdä myös ilmoituksen tilauksen palautuksesta 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta, jolloin sinulla on palautusilmoituksen jättämisestä laskien 14 päivää aikaa palauttaa tuote. Palautusilmoituksen voi tehdä sähköpostitse: asiakaspalvelu@tuumakustannus.fi

Palautuksessa on oltava mukana palauttajan yhteystiedot, koko lähetystä koskeva lasku tai kopio siitä sekä selvitys palautuksen syystä. Ilman palauttajan yhteystietoja emme voi kohdistaa palautusta oikeaan lähetykseen.

Palautus Postin kautta:

Kirjoita kuoreen palautusosoite:
Asiakaspalautussopimus 603107
Tuuma-kustannus
PL 303
40101 Jyväskylä

Pyydä Postista kuitti palautuksesta.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa meille virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.